Skip to content

STROJEVI

RABLJENI STROJEVI

Razni proizvođači

Kod nas ćete pronaći široki spektar rabljenih strojeva, ponajprije strojeve proizvođača sa kojima imamo ekskluzivno zastupništvo, kao i rabljenih Trumpf probijačica.
Za sve rabljene strojeve imamo znanje i iskustvo održavanja. Naši tehničari prošli su intenzivne obuke kod proizvođača strojeva.
Svaki rabljeni stroj provjeren je od strane naših tehničara prije nego je ponuđen ili isporučen našem klijentu. Također, svaki rabljeni stroj koji izlazi iz firme INDEL-USLUGE u operativnom je stanju prema tvorničkim specifikacijama.
Vrlo često odlazimo u inspekciju stroja dok je još u radu u firmi gdje god se ona nalazila kako bismo provjerili operativno stanje i funkcionalnost stroja. Nakon inspekcije stroj se demontira i priprema za transport, a po dolasku na željenu lokaciju montira i pušta u rad te se daje obuka za rad na stroju ukoliko je potrebna.
Najčešće zastupljeni rabljeni strojevi su probijačice, laseri, kutne preše, škare, valjci no u mogućnosti smo ponuditi i ostale strojeve sukladno Vašim potrebama, željama i trenutnoj raspoloživosti na tržištu.

[rabljena probijačica za bakar]

[rabljena probijačica]

OSTALI STROJEVI

© 2023 Indel-usluge d.o.o.. All Rights Reserved.