Skip to content

UVJETI KORIŠTENJA

Pažljivo pročitajte ove uvjete korištenja (“uvjeti korištenja”, “ugovor”) prije korištenja indel.hr web stranice (“web stranice”, “usluge”) kojom upravlja INDEL-USLUGE d.o.o. (“nas”, “mi”, “naš” ).

Uvjeti korištenja

Korištenjem ove web stranice potvrđujete da ste pročitali i pregledali ovaj Ugovor i da se slažete s njegovim uvjetima. Ako ne želite biti vezani uvjetima ovog Ugovora, savjetujemo vam da u skladu s tim napustite web stranicu. INDEL-USLUGE d.o.o. odobrava korištenje i pristup ovoj web stranici, njenim proizvodima i uslugama samo onima koji su prihvatili njezine uvjete.

Politika privatnosti

Prije nego nastavite koristiti našu web stranicu, savjetujemo vam da pročitate našu politiku privatnosti [link na politiku privatnosti] u vezi s našim prikupljanjem korisničkih podataka. Pomoći će vam da bolje razumijete naše prakse.

Dobno ograničenje

Morate imati najmanje 18 (osamnaest) godina prije nego što možete koristiti ovu web stranicu. Korištenjem ove web stranice jamčite da imate najmanje 18 godina i da se možete zakonski pridržavati ovog Ugovora. INDEL-USLUGE d.o.o. ne preuzima nikakvu odgovornost za obveze povezane s lažnim prikazom dobi.

Intelektualno vlasništvo

Slažete se da su svi materijali, proizvodi i usluge koje se pružaju na ovoj web stranici vlasništvo INDEL-USLUGE d.o.o., njegovih podružnica, direktora, službenika, zaposlenika, agenata, dobavljača ili davatelja licence, uključujući sva autorska prava, poslovne tajne, zaštitne znakove, patente i druge intelektualno vlasništvo. Također se slažete da nećete reproducirati ili redistribuirati intelektualno vlasništvo INDEL-USLUGE d.o.o. na bilo koji način, uključujući elektroničke, digitalne ili nove registracije zaštitnih znakova.

INDEL-USLUGE d.o.o. dajete besplatnu i neisključivu licencu za prikazivanje, korištenje, kopiranje, prijenos i emitiranje sadržaja koji učitate i objavite. Za probleme u vezi s potraživanjima intelektualnog vlasništva trebate kontaktirati tvrtku kako biste postigli dogovor.

Mjerodavno pravo

Posjetom ove web stranice slažete se da će zakoni [lokacije], bez obzira na načela sukoba zakona, upravljati ovim odredbama i uvjetima, ili bilo kojim sporom bilo koje vrste koji bi mogao doći između INDEL-USLUGE d.o.o. i vas, ili njegovog poslovanja partneri i suradnici.

Sporovi

Bilo koji spor povezan na bilo koji način s vašim posjetom ovoj web stranici ili proizvodima koje kupite od nas rješavat će državni ili savezni sud [lokacija] i pristajete na isključivu nadležnost i mjesto takvih sudova.

Obeštećenje

Slažete se da ćete obeštetiti INDEL-USLUGE d.o.o. i njegove podružnice i osloboditi INDEL-USLUGE d.o.o. odgovornosti od pravnih tužbi i zahtjeva koji mogu proizaći iz vaše upotrebe ili zlouporabe naših usluga. Zadržavamo pravo odabira vlastitog pravnog savjetnika.

Ograničenje odgovornosti

INDEL-USLUGE d.o.o. nije odgovoran za bilo kakvu štetu koja bi vam mogla nastati kao rezultat vaše zlouporabe naše web stranice.

INDEL-USLUGE d.o.o. zadržava pravo uređivanja, izmjene i izmjene ovog Ugovora u bilo kojem trenutku. Obavijestit ćemo naše korisnike o ovim promjenama putem elektroničke pošte. Ovaj Ugovor je dogovor između INDEL-USLUGE d.o.o. i korisnika, i on zamjenjuje sve prethodne ugovore u vezi s korištenjem ove web stranice.

© 2023 Indel-usluge d.o.o.. All Rights Reserved.