Skip to content

O NAMA

Tvrtka INDEL-USLUGE d.o.o. osnovana je davne 1994. godine kao firma za servis strojeva za obradu lima. Posla je bilo mnogo, a ima ga i danas!

Polaganim, ali sigurnim korakom broj ljudi se povećavao te smo postali prepoznatljivi na tržištu po sposobnosti rješavanja i najzahtjevnijih kvarova.

Na temelju znanja i stečenog povjerenja klijenti su nam se obraćali za pomoć oko nabave strojeva, kako rabljenih tako i novih. Započeli smo suradnju sa renomiranim europskim proizvođačima strojeva najveće kvalitete. Uspješnu suradnju nastavljamo i danas.

Ponudu smo upotpunili alatima i ostalom opremom potrebnom za nesmetano obavljanje poslova u industriji obrade metala.

Prema uzoru i modelu poslovanja firme INDEL-USLUGE proizašle su i nove firme sa istim principom poslovanja. Ponosno stvaramo nove trendove.

Danas smo vodeća firma na području pružanja usluga u industriji obrade metala.

Naše glavne djelatnosti kojima se bavimo su prodaja strojeva, alata i opreme, servis i održavanje strojeva, puštanje u pogon, obučavanje za rad , automatizacija proizvodnih procesa i softverska rješenja, savjetovanje oko nabave novih i rabljenih strojeva.

Širimo i dalje prodajnu mrežu ovisno o Vašim potrebama, a stalnim educiranjem i obučavanjem našeg osoblja u Hrvatskoj i inozemstvu u mogućnosti smo ponuditi rješenja i za najsloženije zahtjeve.

Uz nas je mnogo zadovoljnih klijenata kojima i dalje pomažemo u uspješnom poslovanju.

Redizajn logotipa (2023.)
© 2023 Indel-usluge d.o.o.. All Rights Reserved.